FÖRETAGET

Bakgrund

MEAB Metallextraktion AB, grundat 1970, är ett konsult- och handelsbolag, verksamt inom det hydrometallurgiska området. Vår speciella intresseområde är vätskeextraktion. Vår målsättning är att hjälpa intresserade kunder med kemisk och teknisk processinformation och vid behov erbjuda och utföra nödvändigt ingenjörsarbete, inklusive leverans av hydrometallurgisk specialutrustning. Våra ambitioner är baserade på följande antagande:

A. Kunder som är i behov av en effektiv återvinningsprocess.

MEAB har kunskapen och erfarenheten att introducera hydrometallurgisk processteknik och utrustning, inklusive kompletterande hjälputrustning. Kan vi erbjuda en lösning på kundens problem, antingen en existerande process eller en anpassning av en liknande process, har vi förmågan att förverkliga kundens önskemål.

B. Kunder som föredrar att använda sina egna utvecklingsresurser (lab & personal)

MEAB önskar utnyttja kundens resurser och göra dem mer kompletta genom att:

C. Kunder som önskar bygga en anläggning med kända förutsättningar

Vid förfrågan kan MEAB offerera kunden en skräddarsydd anläggning, inklusive


MEAB, Datavägen 51, 436 32 Askim, Sweden | +46 31 685414 | contact@meab-mx.se
Keywords: Equipment,Electrowinning,Hydrometallurgy,Leaching,Liquid-Liquid, Extraction,Solvent,Metal,Recovery,Centrifuge,Extractor,Mixer-Settler, EW-cell,AKUFVE,CENTREK,MSU,Countercurren,Coextraction,Reextraction, Scrubbing,Scrub,Stripping,Mixer,Impeller,Stirrer,Mixing,Mixture, Settling,Gravity,separation,Picket,Fence,Jack-leg,Weir, Aqueous,phase,Continuous,Diluent,Dispersed,Entrainment, Extractant,Interphase,Boundary,Liquor,Outflow,Organic,Raffinate, Solubility,Solute,Solution,Inflow,Solvent,Third,phase-formation, Crud,Loading,Surface,Mass,Transfer,Degradation,Distribution, Coefficient,Constant,Partition,Factor,Ratio, Niclas,Jonas,Hans,Reinhardt,MEAB,Metallextraktion,Sweden,MX-Processer